Om meg

Bildet mitt
Oslo, Norway
Jeg er en Objektivist, Kapitalist og Ateist. Jeg kjemper for frihet, og støtter andre i deres kamp for frihet. Ingen skal behøve å være slave for andre. Ingen skal være redd for at en stat eller andre skal komme og ta fra deg det som er rettmessig ditt. Og jeg er medlem av det eneste partiet i Norge som støtter dette, nemlig DLF.

8.6.09

Tyskland hardt ut mot spill

http://www.itavisen.no/815391/tyskland-hardt-ut-mot-spill

"Vil forby til og med utvikling av "voldsspill".

Kontroversen etter skolemassakren i Winnenden, Tyskland i mars fortsetter fremdeles. Det er nå snakk om å innføre totalforbud mot alt salg og bruk av spill som anses for å være voldelige. Ikke nok med det, de 16 innenriksministrene i landet er enige om at lovforslaget også vil forby utvikling av slike spill. (Min utheving)

Vil ha hastebehandling
Ministerne håper å få gjennom lovforslaget øyeblikkelig, og helst før valget som finner sted 27. september.

Et slikt forbud mot utvikling av voldelige spill vil gå hardt utover landets spillindustri, særlig selskaper som Crytek som er kjent for skytespillene sine. Crytek ville vært tvunget til å outsource utviklingen av titlene sine, og i verste fall flytte til utlandet.

Det er visstnok en lang vei fra et slikt forslag til et faktisk vedtak, men reaksjonene blant tyske spillere er allerede kraftige. Tyskland har fra før svært strenge lover angående vold i spill."

Ja, da er vel det neste å forby voldsfilmer og bøker som kan være farlige. Tyskland er jo et fint bilde av hvor vi er på vei, Sosialismen i Tyskland og Frankrike har kommet mye lenger enn skandinavia og Norge, men vi er på samme vei desverre.
Sosialisme er makt til de som styrer slik at de kan først fordumme befolkningen for og så detaljstyre individene (befolkningen).

Alt som er farlig må forbys, hello folkens det er farlig å leve, så da må vel det også forbys, til slutt må vel følelsene kontrolleres også de kan jo være farlige og lede til farlige situasjoner, det neste er vel drone samfunnet og "The unquestionable state".
Det er foreldrenes ansvar å passe på hva barna deres spiller og ser på ikke statens. Og bare fordi noen ikke er rett i hodet sitt så skal ikke alle straffes for disse enkeltindividenes handlinger, det nytter heller ikke å skylde på spill, filmer, bøker eller whatever, disse menneskene er mentalt forstyrret og vil begå disse handlingene uansett om det er spill eller filmer med voldelig innhold ute på markedet, og eneste løsningen for å beskytte uskyldige mennesker er å sperre disse farlige individene inne. Ikke å slippe de løs på gata eller la de gå fri, eller la de sitte i åpne anstalter hvor de lett kan rømme når de vil, noe som ser ut til å bli vanligere og vanligere i dagens samfunn. Det virker som det er viktigere at disse har det bra enn at uskyldige blir beskyttet mot disse.

Med barn så må man også ta ett oppgjør med foreldrene, for å finne ut om de har gjort jobben sin eller har forsømt seg. Når man bestemmer seg for å bringe ett barn til verden, har man også ett ansvar for dette barnet.

Man straffer ikke alle for forbrytelsene til enkeltmennesker.


Tyskland er jo ett godt eksempel på hvordan en overbeskyttende moder stat fungerer, alle skal beskyttes mot alt som er eller kan være farlige, sluttresultatet av dette kan kun være en ting, alle må beskyttes fra livet. Dette kan gjøres ved å gjøre befolkningen om til droner for staten og fjerne all individualitet, men selv da er det farlig så de vil uansett feile.

Tyskland og Frankrike er gode prosjiseringer av hvor vi er på vei.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar