Om meg

Bildet mitt
Oslo, Norway
Jeg er en Objektivist, Kapitalist og Ateist. Jeg kjemper for frihet, og støtter andre i deres kamp for frihet. Ingen skal behøve å være slave for andre. Ingen skal være redd for at en stat eller andre skal komme og ta fra deg det som er rettmessig ditt. Og jeg er medlem av det eneste partiet i Norge som støtter dette, nemlig DLF.

13.9.09

Slik vil partiene bekjempe fedme

Her vil DLF gi folket ansvaret for sitt eget liv, istedet for å leke mamma og pappa for voksne mennesker som skal være fult istand til å ta egne livsvalg.
Med andre ord så vil du selv være ansvarlig for ditt eget liv. Vi vil ikke gi noen form for statstøtte eller stjele fra andre fordi noen andre mennesker har valgt en usunn livsstil.

Og vi vil også fjerne reguleringene ifra forsikringsselskapene som kan bestemme selv hvorvidt de ønsker å gi deg forsikring eller ikke, og isåfall hvor mye du må betale, som da ofte nok når det gjelder helseforsikringer kommer ann på hvor god helse og livsstil du har.

Det at noen kan stille et slikt spørsmål som, hva staten vil gjøre med fedme problemet i samfunnet gjør meg kvalm, men man ser nå hvor langt dette har gått. Nå er det vel ikke lenge før staten kan si rett ut at de eier kroppene våre også, og dermed bestemme hvordan vi bør se ut og dermed hva vi skal ha lov til å spise og drikke, og hvordan vi skal leve, når vi skal trene og hvor mye vi må trene osv.

Som om dette er noe staten eller noen andre enn den eller de personene det gjelder har noe med å gjøre. Dette er ikke en sak for staten men noe som er og bør være opp til den enkelte. Men siden noen blir alkoholikere så skal alle straffes for dette, fordi noen blir spillegale så skal alle nok en gang straffes for dette, og nå siden noen ikke ønsker å leve så sunt som andre mener de burde så skal igjen alle straffes for dette. En ting er sikkert og vist, dette skaper ikke akkurat noen som helst form for respekt for loven i ett samfunn, hvor uskyldige straffes på like vilkår som uskyldige, hvor på toppen av det hele de skyldige ikke skader andre enn seg selv.

Ikke rart reel kriminalitet stiger, da slike ting blir mer og mer nedprioritert de mer staten skal være mammaen og pappaen din, mens du selv blir stadig mer umyndigjort av ulover. Reel kriminalitet er kriminelle handlinger med offer. Ulover er handlinger som er blitt gjort kriminelle av en formynder stat, her er det ingen ofre. Og politiet fungerer mer som ett moral politi enn som reel beskyttelse mot virkelig kriminelle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar